LEED JA BREEAM -SERTIFIOINTI

L Arkkitehdit tarjoaa ensimmäisenä arkkitehtitoimistona Suomessa asiakkailleen LEED ja BREEAM -ohjaus- ja sertifiointipalveluja. Tarjoamme kokonaisvaltaisen rakennusten tarkastelun kattaen niin arkkitehtuurin, talotekniset kuin kustannustehokkuuden näkökulmat.

Vedämme sekä oman toimistomme suunnittelemien projektien sertifiointiprosesseja että asiakkaidemme projekteja työskentelemällä suoraan asiakkaan kanssa itsenäisinä energia- ja ympäristökonsultteina.

LEED ja BREEAM -arviointityökaluja voidaan soveltaa erilaisiin rakennushankkeisiin. Rakennukset voidaan sertifioida, olivatpa ne julkisia tai yksityisiä, uusia tai olemassa olevia. Koko rakennuksen sertifioinnin sijasta voidaan sertifioitavaksi valita vain haluttu osa. Käy tutustumassa uusimpiin sertifioituihin hankkeisiimme!

INTEGRATED DESIGN

L Arkkitehdeillä käytämme kahta työkalua, joilla viemme kestävän kehityksen mukaisia strategioita hankkeisiimme ja kasvatamme näin hankkeiden lisäarvoa.

Green Guidelines ovat L Arkkitehtien suunnitteluperiaatteet, joita noudatetaan kaikissa hankkeissa. GO-työkalulla kartoitamme hankkeen vihreän potentiaalin ja tunnistamme konkreettiset keinot, joilla hanketta parannetaan koko sen suunnittelun ajan.

ELINKAARISUUNNITTELU

Elinkaarisuunnittelu on lähtökohta, kun rakennettua ympäristöä katsotaan kokonaisvaltaisesti ja suunnitteluratkaisut tehdään kestävän kehityksen mukaisesti rakennusten elinikä ja –kaari huomioiden.

Tarjoamme konsultointipalveluita hankkeiden kestävän kehityksen mukaisessa elinkaarisuunnittelussa, rakennuksen suunnitteluvaiheesta, rakennus- ja käyttövaiheen kautta, käyttövaiheen loppumiseen.