L Arkkitehdit

L Arkkitehdit Oy on yksi Suomen suurimmista arkkitehtitoimistoista. Toimistomme on perustettu jo 1993, ja aivan viime aikoihin asti meidät on tunnettu nimellä Arkkitehtitoimisto Larkas & Laine Oy. Vuosien varrella olemme ehtineet moneen mukaan, ja meillä on vankka kokemus mm. asuntojen, toimistojen, liikerakennusten ja hotellien sekä maankäytön suunnittelusta. Meidän tehtävämme onkin ymmärtää asiakkaamme tarpeet ja toiveet ja tarjota niiden perusteella paras mahdollinen ratkaisu, parempi kuin mitä syntyisi ilman meidän panostamme. Me suunnittelemme taloja joilla on tulevaisuus.

Rakennukset ja rakennettu ympäristö suunnitellaan käyttöä varten, elämiseen, asumiseen, työskentelyyn, leikkimiseen, ei monumenteiksi. Ja sen me osaamme.

Tavoitteemme on että rakennettu ympäristömme olisi tulevaisuudessa vielä parempi paikka meille kaikille. Siksi me mielellämme myös ideoimme ja kehitämme aivan uudenlaisia konsepteja yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Tämän kaiken me tietenkin teemme tietomallina, kuten jo yli kymmenen vuoden ajan. Rakennetun ympäristön suunnittelussa vaaditaan tänä päivänä myös entistä tehokkaampia ympäristö- ja energiaratkaisuja, ja ympäristökonsultointipalveluistamme onkin tullut keskeinen osa palvelutarjontaamme.

Suunnitteluvienti ja johto

Viime vuosina olemme myös päässeet suunnittelemaan lukuisia rakennuksia itänaapuriimme. Siinä kumppaninamme toimii Amfi Arkkitehdit, jolla on paitsi pitkä kokemus suunnitteluviennistä, myös vuosien kokemus urheilurakennusten suunnittelusta.

L Arkkitehtejä johtaa omistajien muodostama hallitus. Yhtiön toimitusjohtaja on arkkitehti SAFA Robert Trapp ja hallituksen puheenjohtajana toimii arkkitehti SAFA Niklas Sucksdorff. Yli 50 ammattilaistamme takaavat sujuvan suunnitteluprosessin, ensimmäisistä luonnoksista aina valmiiseen rakennukseen.

Tulevaisuutemme elinympäristöä suunnitellaan ja rakennetaan nyt. On suuri vastuu ja etuoikeus olla siinä mukana.